Koristimo digitalne rasvjetne konzole koje su fleksibilne, omogućuju brzu realizaciju želja klijenta, te nude dodatne mogućnosti poput 3D vizualizacije prostora i svjetlosnih efekata. Naši programeri koriste isključivo najbolje rasvjetne pulteve iz grandMA2 serije, neovisno radi li se s malim ili velikim brojem rasvjetnih tijela. Posjedujemo i tzv. "stand-alone" kontrole, koji su idealni za projekte poput sajmova jer se jednom uprogramirane scene i sekvence po želji klijenta kasnije mogu aktivirati jednostavnim pritiskom prekidača, što trošak operatera rasvjete čini suvišnim. Koristimo i bežični sustav povezivanja DMX rasvjetnih uređaja što smanjuje broj potrebnih kabela u prostoru.

You are here:
gma2

MA Lighting grandMA2 onPC Command Wing

Najbolja kompaktna rasvjetna konzola na svijetu! GrandMA2 serija konzola koristi se na najvećim svjetskim pozornicama i turnejama najprestižnijih svjetskih izvođača, kao i za programiranje rasvjete na prestižnim produkcijskim događajima kao što su Eurosong i Superbowl.
commandwing
gma2

MA Lighting grandMA2 onPC Fader Wing

Najbolja kompaktna rasvjetna konzola na svijetu! GrandMA2 serija konzola koristi se na najvećim svjetskim pozornicama i turnejama najprestižnijih svjetskih izvođača, kao i za programiranje rasvjete na prestižnim produkcijskim događajima kao što su Eurosong i Superbowl.
fader
gma2

MA Lighting grandMA2 onPC 2PORT NODE

MA 2port Node mrežni modul idealan je za kontrolu manjih rasvjetnih sustava, kao i za umrežavanje više grandMA2 kontrolera!
2portnode
gma2

MA Lighting MA 3D

Idealan dodatak našim rasvjetnim konzolama iz grandMA2 serije omogućuje programiranje rasvjetnih brojeva za većinu projekata i prije fizičke montaže rasvjetnih instrumenata.
MA3D
pangolin

Pangolin Laser Systems BEYOND ULTIMATE

Najnoviji Pangolin laserski softver pogonjen Flashback sučeljem donosi neviđenu fleksibilnost u rad s laserima i pripremu laserskih predstava. Koristimo najnapredniju “Ultimate” verziju Beyond sistema.
beyond
pangolin

Pangolin Laser Systems FB4

Mrežno kontrolno sučelje najnovije generacije omogućuje napredno umrežavanje i kontrolu laserskih sustava.
fb4
martin

Martin Professional SHOW DESIGNER 6 PRO

Napredni softverski paket za dizajn i vizualizaciju rasvjete, scenografije i ostalih produkcijskih elemenata u suvremenom 3D okruženju.
msd
cast

Cast WYSIWYG

Vodeći softverski paket za projektiranje kompleksnih produkcijskih sustava te dizajn i vizualizaciju rasvjete u suvremenom 3D okruženju.
wysiwyg
wirelesssolution

Wireless Solution W-DMX G4S

Wireless Solution W-DMX BlackBox G4 najnovija je generacija profesionalnih bežičnih DMX stanica švedske proizvodnje. Može se koristiti kao dvokanalni W-DMX odašiljač, prijamnik ili ekstender. Zajedno s BlackBox W-DMX prijamnicima moguće je konfigurirati bežičnu mrežu DMX uređaja u radijusu od preko 1000 metara.
wdmx
cameo

Cameo Light SB 8.3/8.5

Optoizolirani razdjelnici DMX signala, dostupni u verzijama s 3-pinskim i 5-pinskim konektorima.
cameosb8
lenovo

Lenovo ThinkPad Series

Sve naše terenske projekte izvršavamo na Lenovo ThinkPad seriji računala najvišeg ranga.
thinkpad
apple

Apple MacBook Pro

Vizualizaciju rasvjete, lasera i svjetlosnih efekata, kao i tehničku pripremu složenijih projekata radimo na vrhunskim Apple MacBook Pro računalima.
macbook