Inteligentna rasvjetna tijela spadaju u sam vrh današnje rasvjetne tehnologije, a koriste se u produkcijski najnaprednijim televizijskim emisijama i koncertima. Ovu kategoriju rasvjete predvode uređaji s pokretnom glavom (eng. moving head). Za njih je karakteristično da su pokretni po vertikalnoj i horizontalnoj osi, te mogu projicirati razne kombinacije boja, likova i efekata. Jedna od dodatnih prednosti ovog tipa rasvjete jest mogućnost projiciranja logotipa ili poruke klijenta, što ju čini idealnim marketinškim alatom.

You are here:
robe

Robe Lighting ROBIN POINTE®

Spot, beam, wash i efekt uređaj u jednom! Revolucionarni hibridni moving head koji je iz temelja promjenio odnos veličine kućišta, snage i optičkih značajki. Ovaj je uređaj praktički izbacio iz upotrebe cijelu klasu 575W inteligentnih rasvjetnih tijela.

Često kopiran, no original je prepoznatljiv po kvaliteti izrade, brzini i preciznosti pokreta te impresivnim optičkim mogućnostima.

pointe
robe

Robe Lighting ROBIN LEDWash 1200™

Predvodnik klase velikih LED Wash moving head uređaja, koji je jednako atraktivan kao scensko svjetlo te kao scenografski element. 61x jakih 10W CREE MultiChip LED elemenata sa zasebnom kontrolom tri LED prstena pružaju fantastične mogućnosti u svim aplikacijama. Intenzitet i homogenost svjetla čine ovaj moving head nezamjenjivim alatom za projekte gdje je potrebno jako svjetlo s naprednom kontrolom disperzije.

LW1200
robe

Robe Lighting ROBIN LEDWash 600+™

Najbolji LED Wash uređaj na svijetu – dobitnik mnogih priznanja, donio je revoluciju na tržište profesionalne rasvjete. 37 jakih 15W OSRAM MultiChip LED elemenata sa zasebnom kontrolom tri LED prstena pružaju fantastične mogućnosti u svim aplikacijama. Intenzitet i homogenost svjetla čine ovaj moving head nezamjenjivim alatom za većinu naših projekata.

LW600+
robe

Robe Lighting ROBIN LEDWash300+™

Najmanji član ROBIN LEDWash obitelji – kompaktan, a jak. Sve napredne karakteristike modela 600 i 1200 ugrađuju se i u seriju 300. 19 jakih 15W OSRAM MultiChip LED elemenata sa zasebnom kontrolom tri LED prstena pružaju fleksibilnost za sve događaje manjeg i srednjeg opsega.

LW300+