You are here:

U našoj ćete ponudi pronaći velik izbor profesionalne rasvjete za sve namjene i budžete. Nudimo Vam i svu potrebnu popratnu opremu poput kontrola rasvjete, bežičnih DMX sustava, kazališne rasvjete, arhitekturalne rasvjete... Pošaljite nam upit i očekujte naš odgovor s detaljnim informacijama, ponudom i opcijama skrojenim prema Vašim potrebama!

Inteligentna rasvjeta

Moving headovi i scanneri

box-inteligentna

Pokretna LED rasvjeta

LED moving headovi

box-led

Statična LED rasvjeta

LED reflektori i barovi

box-led-staticna

Arhitekturalna rasvjeta

Rasvjeta za osvjetljenje velikih površina poput pročelja zgrada i spomenika

box-arhitekturalna

Kazališna rasvjeta

Kompletna ponuda kazališne rasvjete i dodatne opreme

box-kazalisna

Koncertna rasvjeta

Sve vrste rasvjete za primjenu na koncertima u zatvorenim i na otvorenim prostorima

box-koncertna

Pixel Paneli

Atraktivni paneli za uređenje ugostiteljskih objekata

box-pixelmapping

Dodatna oprema

Kompletan asortiman dodataka za rasvjetne sustave svih veličina

box-rasvjeta-dodatna

Studio Due

Studio Due jedna je od najstarijih i najpoznatijih talijanskih tvrtki na tržištu profesionalne arhitekturalne i show rasvjete.

Dugogodišnja tradicija, patentirana tehnološka riješenja i velik broj korisnika diljem svijeta jamstvo su provjerene kvalitete.

Studio Due uređaje distribuiramo već gotovo deset godina te Vam možemo ponuditi najbolje komercijalne uvjete i brzu servisnu podršku.

Najpopularniji Studio Due modeli dostupni su odmah za prezentaciju.

 

Više o Studio Due proizvodima možete saznati na: www.studiodue.com

DTS Illuminazione

DTS proizvodi u potpunosti su dizajnirani i proizvedeni u talijanskim tvornicama koristeći najnovije tehnologije prozivodnje.

DTS portfelj sadrži visokokvalitetne proizvode koji mogu zadovoljiti potrebe svih dijelova zabavne industrije.

Proizvode uvozimo direktno od proizvođača što omogućava brzu i kvalitetnu prodajnu i postprodajnu podršku.

Više o DTS proizvodima možete saznati na: www.dts-lighting.com

Cameo Light

Cameo Light novi je brend na tržištu profesionalne rasvjete koji postiže velike uspjehe izvrsnim omjerom cijene i kvalitete te brzom i efikasnom servisnom podrškom.

Najpopularnije Cameo Light proizvode imamo na lageru za prezentaciju, a u mogućnosti smo dobaviti i ostale proizvode u vrlo kratkom roku.

Pošaljite nam upit i očekujte naš odgovor s detaljnim informacijama, ponudom i opcijama skrojenim prema Vašim potrebama!

Futurelight / Eurolite

Cjenovno konkurentni proizvodi njemačkih brendova Futurelight i Eurolight idealni su za ugradnju u ugostiteljske objekte gdje je važan omjer cijene, kvalitete i atraktivnosti.

U našoj ponudi nalazi se kompletan program od preko 10.000 proizvoda za zabavnu industriju za koje možemo ponuditi brzu isporuku i servisnu podršku.

LumiLux Control Systems

Pod vlastitim brendom LumiLux možemo Vam ponuditi modularne kontrolne sustave profesionalne rasvjete i specijalnih efekata. LumiLux kontrolni sustavi namijenjeni su diskotekama, klubovima, kafićima, kazalištima te ostalim objektima koji imaju stalnu instalaciju profesionalne show opreme. Pogodnost LumiLux kontrolnih sustava jest potpuna integracija u postojeću tehničku konfiguraciju objekta, kao i modularna koncepcija koja omogućava izradu rješenja “po mjeri” određenog objekta.

LumiLux sustav sastoji se od LumiLux softverskog modula i kombinacije hardverskih modula kao što su ekrani osjetljivi na dodirkontrolne konzole i tableti. Klijent može sam odabrati kombinaciju hardverskih modula ovisno o namjeni, kompleksnosti rasvjetne konfiguracije te budžetu. Softversko i hardversko sučelje su na hrvatskom jeziku, a za upravljanje sustavom dovoljna je 60-minutna obuka!

Svaki LumiLux sustav u potpunosti se prilagođava određenom objektu i konfiguraciji rasvjetne opreme koja se u njemu nalazi, što omogućava korisniku jednostavnu kontrolu rasvjete bez potrebe za savladavanjem raznih programerskih elemenata i tehničkih pojmova vezanih za profesionalne kontrole rasvjete.

Svaki se sustav isporučuje po sistemu “ključ u ruke”, s profesionalno predprogramiranim scenama i sekvencama rasvjete prema prethodnom dogovoru s klijentom. Nadogradnja sistema, bilo softverska ili hardverska, brza je i jednostavna!

LumiLux kontrolni moduli idealni su i za nadogradnju postojećih kontrolnih sistema u klubovima i multimedijalnim dvoranama!

Prednosti LumiLux kontrolnih sustava:

* modularna koncepcija – kombinacije hardverskih modula za razne tipove objekata

* potpuna integracija u postojeću konfiguraciju rasvjetne i show opreme

* iPad® i iPhone® kontrola cijelog rasvjetnog sistema uz LumiLux Wireless modul

* atraktivne rasvjetne scene i sekvence dostupne na dodir tipke

* sistemi se isporučuju po sistemu “ključ u ruke”

* jednostavna i brza nadogradnja sistema hardverskim i softverskim modulima

* mogućnost integracije s postojećim softverskim kontrolama rasvjete