LED je rasvjetna tehnologija budućnosti! Primjena uređaja s LED diodama zaista je neograničena zbog zanemarive potrošnje električne energije i izostanka zagrijavanja koje je jedna od nedostataka klasične rasvjete. Posjedujemo vrhunske LED scenske uređaje europske proizvodnje za svaku namjenu, od kazališne do koncertne rasvjete.

You are here:
robe

Robe Lighting ROBIN ACTOR 6®

Vrhunski televizijski multifunkcionalni uređaji s OSRAM® LED tehnologijom, motoriziranim zoom mehanizmom velikog raspona i ugrađenim CRMX bežičnim prijemnicima DMX signala.
actor6
robe

Robe Lighting PARFECT 150 RGBW™

Vrhunski statični LED reflektori s CMY i RGBW mješanjem boja, Tungsten emulacijom, zonskim efektima i motoriziranim zoom mehanizmom. Reflektori su opremljeni s 7 komada najmodernijih 30W OSRAM RGBW LED elemenata.
parfect-150
robe

Robe Lighting PARFECT 100 RGBW™

Vrhunski statični LED reflektori s CMY i RGBW mješanjem boja, Tungsten emulacijom, zonskim efektima, izmjenjivom optikom i klapnama. Reflektori su opremljeni s 12 komada jakih 15W RGBW LED elemenata.
parfect100
robe

Robe Lighting PARFECT S1 2700K™

Vrhunski statični LED reflektori s monokromatskom LED grupom temperature boje 2700K, Tungsten emulacijom, izmjenjivim difuzorima i klapnama. Reflektori su opremljeni s COB LED elementima snage 130W.
parfects1
robe

Robe Lighting PARFECT S1 6000K™

Vrhunski statični LED reflektori s monokromatskom LED grupom temperature boje 6000K, Tungsten emulacijom, izmjenjivim difuzorima i klapnama. Reflektori su opremljeni s COB LED elementima snage 130W.
parfects16000
robe

Robe Lighting ROBIN LEDWash 1200™

Predvodnik klase velikih LED Wash moving head uređaja, koji je jednako atraktivan kao scensko svjetlo te kao scenografski element. 61x jakih 10W CREE MultiChip LED elemenata sa zasebnom kontrolom tri LED prstena pružaju fantastične mogućnosti u svim aplikacijama. Intenzitet i homogenost svjetla čine ovaj moving head nezamjenjivim alatom za projekte gdje je potrebno jako svjetlo s naprednom kontrolom disperzije.

LW1200
robe

Robe Lighting ROBIN LEDWash 600+™

Najbolji LED Wash uređaj na svijetu – dobitnik mnogih priznanja, donio je revoluciju na tržište profesionalne rasvjete. 37 jakih 15W OSRAM MultiChip LED elemenata sa zasebnom kontrolom tri LED prstena pružaju fantastične mogućnosti u svim aplikacijama. Intenzitet i homogenost svjetla čine ovaj moving head nezamjenjivim alatom za većinu naših projekata.

LW600+
robe

Robe Lighting ROBIN LEDWash300+™

Najmanji član ROBIN LEDWash obitelji – kompaktan, a jak. Sve napredne karakteristike modela 600 i 1200 ugrađuju se i u seriju 300. 19 jakih 15W OSRAM MultiChip LED elemenata sa zasebnom kontrolom tri LED prstena pružaju fleksibilnost za sve događaje manjeg i srednjeg opsega.

LW300+
studiodue

Studio Due T-COLOR RGBW/FC

Ovaj color changer opremljen je s 60 vrhunskih CREE XML LED chipova, W-DMX prijemnikom i naprednom elektronikom s kontrolom temperature boje, a sve je to upakirano u izdržljivo kućište s IP64 ratingom, otporno na vremenske uvjete. Dostupni su i promjenjivi frost filteri za dodatnu difuziju svjetla.

Tehnički podaci:

 • izmjenjiva optika
 • regulacija jačine snopa 0-100%
 • stroboskop 25 Hz
 • 16-bit rezolucija mješanja boja
 • mogućnost jednostavnog vješanja na aluminijske kontrukcije
 • težina: 19kg

tcolor
studiodue

Studio Due CITY COLOR LED RGBW/FC

Najnovija generacija LED color changera poznatog talijanskog proizvođača Studio Due. Uređaj je opremljen modernim CRE XML 20W LED elementima te je dostojna zamjena tradicionalnim arhitekturalnim color changerima s metalhalogenim žaruljama.

Tehnički podaci:

 • jednak svjetlosni tok kao City Color sa žaruljom
 • izmjenjiva optika
 • regulacija jačine snopa 0-100%
 • stroboskop 25 Hz
 • 16-bit rezolucija mješanja boja
 • mogućnost jednostavnog vješanja na aluminijske kontrukcije
 • težina: 32kg

citycolor